Gecondenseerde melk ah

Gecondenseerde melk AH

Gecondenseerde melk ah is geen huismerk melk van de Albert Heijn, maar een veel gebruikt zoekwoord voor mensen die informatie zoeken over de gecondenseerde melk van de Albert Heijn. In de meeste filialen van ah kun je gecondenseerde melk vinden van verschillende merken. Wij kunnen natuurlijk geen garantie geven dat het altijd en overal op voorraad is bij de ah en hebben daarom hieronder een aantal on-line verkooppunten geplaatst waar je altijd jouw favoriete melk kunt bestellen (binnenkort on-line).

Merken gecondenseerde melk bij de AH

Veel filialen van de albert heijn verkopen standaard gecondenseerde melk van de merken Nestle en Friesche Vlag. In de inhoud van de potten met gecondenseerde melk zit geen verschil, beide zijn ze gevuld met 397 gram volle melk. Helaas heeft de Albert Heijn nog geen huismerk gecondenseerde melk, maar als die er wel komt wordt deze hopelijk “gecondenseerde melk ah” genoemd.

Wat de ah maakt van gecondenseerde melk

Op de website www.ah.nl vind je verschillende soorten recepten. Van ijs tot aan gevulde paprika’s, eigenlijk kun je best veel maken met gecondenseerde melk ah.

Andere supermarkten

Natuurlijk is de melk, die door vocht onttrokken is, niet alleen bij de ah te koop. Steeds meer supermarktketens verkopen dit speciale type volle melk. Ook is de on-line verkoop razend populair aan het worden, wat betekent dat er steeds meer verkooppunten bijkomen. Wij hebben met zorgvuldigheid een lijst met verkoopadressen opgesteld en die lijst kun je op deze pagina vinden.